Nyt tag i Faaborg, Svendborg eller Broby

Står du og skal have lagt nyt tag i Faaborg, Svendborg eller Broby omegn? Så står vi som professionelt tømrerfirma klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring med forskellige typer tagbelægning men vores spidskompetence er eternittag.

Størrelsen af opgaven betyder ikke så meget for os. Vi påtager opgaver store som små og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Står du og skal bruge hjælp til konstruktion eller belægning af dit nye tag kan du trygt overlade arbejdet til os.

Få et uforpligtende tilbud

Energioptimer dit hus med et nyt tag

I forbindelse med konstruktion eller belægning af nyt tag vil man typisk udskifte gammel isolering med nyt, for at energioptimere huset bedre. På den måde kan du blive en mindre byrde på klimaet, ved at mindske dit energiforbrug og dermed din energiregning. Tagudskiftning eller nyt tag er derfor en en god investering på den lange bane da du vil spare en betydelig mængde penge.

Hvad koster et nyt tag

Er du, som så mange andre i tvivl om hvad du kan regne med at betale for en tagdækning, kan vi måske hjælpe dig. En eksakt pris på tagarbejde kan være forholdsvist besværlig at finde da det variere meget og afhænger af opgaven. Vi tager gerne ud til dig og evaluere opgaven og giver dig en vurdering af prisen.

Har du nogle spørgsmål eller kunne du tænke dig en samtale angående dit nye tag er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Den rette tagtype til dit hus

Når det gælder nyt tag er der i dag mange forskellige muligheder der hver tilbyder flotte udtryk. Du kan vælge mellem et hav af muligheder og det kan være svært at vide sig klog på hvad det rette valg er. Vi har samlet en række muligheder for dig herunder:

  • Eternittag
  • Skifertag
  • Stråtag
  • Tagpap
  • Tagsten i tegl eller beton

Hvilken type tag vil fungere bedst til din bolig? Er du i tvivl, kan du med fordel benytte dig af vores erfaring. Vi hjælper gerne med rådgivning til tagarbejdet, så du får en løsning du kan være glad for.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt tag

Skal vi stå for tagarbejdet på dit nye tag, skal du blot kontakte os via telefon 20788993, e-mail
info@milde-multibyg.dk eller kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på et nyt tag i Faaborg, Svendborg og Broby omegn.