- Vi renoverer fra top til tå

På Fyn holder Milde Multibyg til, en tømrervirksomhed, men som navnet antyder, besidder vi flere kompetencer end blot de gængse tømrekvaliteter. Vi har hænderne skruet godt på og lader os ikke stoppe af udfordringer, hvorfor vi også løser blandt andet mureropgaver af høj kvalitet inden for andre faggrupper.

I front for vores team af dygtige medarbejdere står indehaver Aron Robert Milde, der vil være dit første møde, når du kontakter Milde Multibyg med din opgave – stor som lille og på hele Fyn.

Milde Multibyg udfører opgaver af høj kvalitet inden for blandt andet:

  • Tagentrepriser
  • Tagreparationer
  • Loftmontering
  • Gulvmontering
  • Døre og vinduer
  • Træterrasser
  • Carporte

Vi møder dig og dine ønsker

Hos Milde Multibyg går vi op i at være medmenneskelige og imødekommende over for vores kunder. Det betyder at vi tager dig og dine ønsker seriøst. Dette er gældende fra første møde, til når vi takker af og forlader opgaven. Vores priser er konkurrencedygtige uden løsninger til overpris eller med uforudsete omkostninger.

Derudover vil vi gøre alt for at for at få dine ønsker opfyldt i projektet uden gå på kompromis med kvaliteten. Enhver renovering laver vi med sjæl, og vi giver altid råd, vejledning og kreative vinkler på din opgave.

Vores kunder bliver ofte positivt overraskede over for vores ideer og takker os for at give et andet synspunkt på opgaven, så den bliver løst på bedste vis.

Vi hjælper dig når tiden er knap

Fleksibilitet og effektivitet kendetegner især Milde Multibyg. Vores tidligere kunder takker os for at være hjælpsomme, professionelle og hurtige når tidsplanen er stram og arbejdet skal udføres akut eller inden for en kort tidsramme.

Vi smider ikke bare værktøjet og siger tak for i dag, hvis du står midt i et projekt og har brug for at opgaven er færdig. Det er vigtigt for os, at selvom du måtte stå i en akut situation, stadig kan få løst dit arbejde hurtigt og til tiden.

Står du og mangler en dygtig håndværker?

Milde Multibyg står klar til at hjælpe dig med din næste renoveringsopgave. Kontakt til os i dag på 2078 8993 eller ved at trykke på kontaktknapperne. Vi ser frem til at høre fra dig og afgive et uforpligtende tilbud på din næste opgave.