Renovering af hus i Faaborg, Svendborg og Broby

Fremstår din bolig som nedslidt eller skal der blot ske noget nyt, er renovering af hus en mulighed mange overvejer. Ønsker du at få renoveret huset kan du trygt overlade arbejdet til Milde Multibyg. Vi har hænderne godt skruet på og med kompetencer indenfor hele tømrerfaget er vi den ideelle samarbejdspartner.

Skal du have foretaget en renovering i Faaborg, Svendborg og Broby omegn står vi klar til at hjælpe dig. Som firma udfører vi altid arbejdet til højest mulige kvalitet så du føler at dine penge er godt givet ud.

Kontakt os i dag

Renovering med fokus på kunden

En renovering af huset giver den unikke mulighed at sætte sit helt eget præg på boligen. Derfor lytter vi altid til vores kunder og forsøger at skabe en god dialog så vi får fat i alle ønsker og forventninger til projektet. På den måde kan vi levere det bedste produkt og samtidig undgå fejl.

Nogle håndværkere har den dårlige vane at gå fra opgave til opgave og efterlade nogen uden at gøre dem færdige. Det skal du ikke bekymre dig om hvis du vælger os. Vi færdiggør altid arbejdet og vi forlader ikke boligen før du er tilfreds. Vores virksomhed er bygget på tilfredse kunder og det betyder derfor meget for os at udføre arbejdet i bedst mulige kvalitet.

Forbedre ejendomsværdien

Et af de ofte glemte fordele ved at få renoveret sin gamle bolig, er at man øger ejendomsværdien eksponentielt. Jo større forskel der er fra det gamle til det nye, jo større en ændring kan du forvente i ejendomsværdien. Dette er utroligt godt for dig på lang sigt, når/hvis du engang får lyst til at flytte og skal sælge boligen.

Hvad koster renovering af hus?

Det kan være svært at specificere en pris på en renovering før vi kender parametrene for opgaven. Størrelsen af opgaven er blot 1 ud af mange forskellige faktorer der dikterer prisen. Derfor tager vi gerne en samtale med dig og kommer ud for at vurdere prisen på arbejdet.

Skal vi stå for dit projekt?

Har du brug for vores hjælp til at renovere dit hus, kan du kontakte os på telefon 20788993 for en uforpligtende samtale. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular eller e-mail info@milde-multibyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.