Udskiftning af vinduer og døre i Faaborg, Svendborg og Broby

Har du brug for hjælp til udskiftning af vinduer og døre i Faaborg, Svendborg og Broby omegn? Hos Milde Multibyg tilbyder vi udskiftning og montering af vinduer og døre som separat opgave, men også som en del af et større byggeri som en tilbygning eller renovering af hus.

Som et tømrerfirma med kompetencerne i orden kan vi hjælpe med lidt af hvert, men går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi kommer vidt omkring på hele Fyn og hvis du har brug for vores hjælp, er vi blot et opkald væk.

Kontakt os i dag

Hvilke vinduer skal du vælge?

Når det gælder hvilke vinduer du skal vælge, har du flere muligheder. 3-lags glas er et fornuftigt valg hvis vinduerne skal bruges til en helårsbolig. Skal du derimod bruge vinduerne til et sommerhus eller lignende, kan du sagtens nøjes med glas i 2 lag.

Bor du i en by med flere mennesker som Faaborg, Svendborg eller Broby kan det være dejligt med støjdæmpende vinduer. Så du kan nedtone den konstante larm fra aktiviteter i dine omgivelser. Opbygning og tykkelsen af glasset skaber en lyddæmpende effekt og du vil kunne mærke en betydelig forskel i din bolig.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Prisen på udskiftning af vinduer og døre afhænger mest af hvilken type vinduer du vælger og om du vælger plast eller træ. For at få en bedre idé om prisen eller hvis du har brug for rådgivning, kan du kontakte os for en uforpligtende samtale.

Spar penge med nye vinduer

Har du defekte eller utætte vinduer går det udover dit varmeforbrug, hvilket gør dig til en større byrde for miljøet. Ved at få nye vinduer vil du kunne spare penge på din varmeregning og det vil derfor både være en god investering til fremtiden, og samtidig give dig en bedre samvittighed.

Kontakt os i dag

Skal du have foretaget udskiftning af vinduer og døre i din bolig hjælper vi gerne. Du kan kontakte os på telefon 20788993 for en uforpligtende samtale. Alternativt kan du også skrive til os via vores kontaktformular her på siden eller ved brug af vores e-mail info@milde-multibyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.