Få den tilbygning du drømmer om

Drømmer du om mere plads i hjemmet, kan en tilbygning være en løsning for dig. Med tilbygninger tilføjer du nyt areal inde i din bolig som kan bruges til børneværelse, badeværelse, hjemmekontor eller hvad end du har i tankerne.

Hjælper vi dig med til- eller ombygning af dit hjem kan du tage det helt roligt. Vores mange års erfaring indenfor faget garantere dig en løsning du kan være tilfreds med langt ud i fremtiden. Som tømrer med respekt for arbejdet og vores kunder går vi ikke på kompromis med kvaliteten af tilbygning eller andre ydelser vi tilbyder.

Har du brug for vores hjælp med en tilbygning i Faaborg, Svendborg og Broby generelt står vi altid klar til at hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Fordele ved en tilbygning til huset

Med en tilbygning er fordele som mere plads i hjemmet og flere indretningsmuligheder ikke kun noget de fleste kunder tænker på, men også den hovedsagelige grund til arbejdet i første omgang.

Fordelene ved at lave en god investering er dog noget færre kunder skænker en tanke når de får lavet en tilbygning. Tilføjelse af areal til boligen vil naturligvis øge ejendomsværdien og det er derfor en klog investering der vil gavne dig når/hvis du ønsker at sælge huset i fremtiden.

Hvad koster en tilbygning?

Priserne er ikke fastsatte og kan variere meget fra opgave til opgave. Dette skyldes variationer i diverse parametre når det kommer til arbejdet. Nedenfor kan du se nogle af faktorerne der kan have en effekt på prisen.

  • Størrelsen på tilbygningen
  • Materialer til byggeriet
  • Hvilken slags tilbygning - Badeværelse, køkken eller andet?
  • Gulv
  • Tag
  • Døre og vinduer
  • Geografisk område

Det kan være en stor økonomisk beslutning, så vi anbefaler at lave et budget for byggeriet så du ved hvad du kan og vil bruge på tilbygningen. Ønsker du en mere konkret pris kan du altid kontakte os og få en samtale om din opgave, så kan vi give et bedre bud på hvilken slags pris du kan forvente.

Få et uforpligtende tilbud på en tilbygning

Skal vi stå for tilbygningen til dit hus, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20788993. Du kan også skrive til os på e-mail info@milde-multibyg.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.